S velikim zadovoljstvom objavljujemo naše partnerstvo s međunarodnom peer-to-peer kriptovalutom Paxful. S novom značajkom sada možete plaćati trgovanje Bitcoin -om i USDT -om pomoću NGNT -a.

Naš stabilancoin NGNT koji podržava Naira premošćuje Nairu s prednostima digitalne valute, pružajući trgovcima kriptovalutama, vlasnicima tvrtki i programerima način transakcija pomoću Naire na blockchainu.

Evo što to znači za vas:

Prijenosi koji se mogu provjeriti: NGNT transakcija je javno provjerljiva na Blockchainu, za razliku od bankovnih prijenosa čija se upozorenja mogu krivotvoriti. Ako je uplata potvrđena i uspješna, možete se sami uvjeriti.
U usporedbi s tradicionalnim bankarstvom i kućama za namiru, nema ovisnosti. Potvrda svake transakcije NGNT -a traje između 10 i 20 sekundi.
Nije ograničeno koliko se NGNT -a može prenijeti, pa se velike trgovine mogu lako i brzo dovršiti.
NGNT se sada može otkupiti izvan platforme BuyCoins kao fleksibilna valuta.
NGNT se može dobiti na sljedeće načine:
Idite na stranicu buy.ngnt.org da biste saznali više
Na BuyCoins -u možete jednostavno poslati NGNT na adrese novčanika drugih partnera nakon što uplatite depozit kod Naire.
To je uzbudljiv korak naprijed za suradnju NGNT zajednice s Paxfulom. Vjerujemo da će to potaknuti trgovačku aktivnost unutar nigerijskog kripto ekosustava jer NGNT -u nudi niz novih mogućnosti i upotreba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *